Vlog #1-17: English… and Swedish

Yep, been a long time since I did a Vlog so now its time. These videos do not go out to the subscribers as a notification, so if you for some reason do like’em you have to check out my channel every now and then. It’s not that important – just something I do when I get the urge. By the way watch out for next thursday, second of november, for a cool double release of videos. Or… considering the topic of this video, it’s actually four videos.

Thanks for watching Have Guitar!

Så, det var ett tag sedan jag släppte en Vlog så nu är det tydligen dags. Vlogsen går inte ut som notifikationer till prenumeranter så om du gillar dem måste du titta in hos min kanal då och då. Så, de är kanske inte så viktiga men då och då när jag får lust gör jag en vlog. Förresten, glöm inte att kolla in Have Guitar nästa torsdag, andra november, för två nya videos. Fast… med tanke på ämnet för den här vloggen så blir det ju de facto fyra videos.

Tack för att du kollar på Have Guitar!

Links / Länkar:

Twitter

Instagram

Facebook

 

Never forget – Fret Nut… Have Guitar!

Leave a Reply